Türkiye'de acı gerçekler yaşanıyor

Türkiye

Kırıkkale'nin ileri gelen avukatlarından Abdullah Pekgöz, Doğuda yaşanan olumsuzlukları gün yüzüne serdi. Pekgöz, Doğuda baş kaldırışın yaşandığını bunun adının da provakosyon olduğunu söyledi. Doğuda her türlü olumsuzlukların yaşandığını, buna rağmen bir

 BUNLARA KİM DUR DİYECEK

Doğuda devlete baş kaldırmanın adının provakosyon olduğunu vurgulayan Pekgöz, “Asker kaçır,şehit et provakasyon,vatandaşı kaçır,kimlik sor,kaymakam tayin et,okul yak,öğretmenleri kaçır tehdit et, okullarda kürtçe eğitim yap kapatılınca metazori mühürü kır kürtçe eğitime başla,araçları yak,apo resimlerini resmi kurumlara as,bayrak indir,Atatürk büstünü kır top oyna,petrolden pay iste,yol kes,elektriği kaçak kullan kesinti yapılınca elektrik şirketini yak yık yok et,eş başkanlık diye Anayasayı çiğne. Bunlara kim dur diyecek.” dedi.

İŞTE YENİ TÜRKİYE

Doğuda bölücülerin mali özerklik iste kininde bulunduğunu belirten Pekgöz,  “Bunun sonu aponun resmini taşıyan para basmaktır yani bağımsız kürt devletinin resmi ilanı ,apo sekretarya istesin. eee tüm bunlara, olanlara provakasyon de başını kuma göm.Görmüyormusun kardeşim İŞTE YENİ TÜRKİYE.” diye konuştu.

BU İŞTE BİR TERSLİK YOK MU

Pekgöz, konuşlarına şu şeklide sürdürdü: “Gezicileri, askerleri, polisleri,hakim-savcıyı,düşünce adamlarını,bilumum vatanseverleri hükümeti devirmek amacıyla darbe yaptılar,teşebbüs ettiler diye en ağır ceza istemiyle yargılayıp en ağır cezalara çarptıracaksın,bir kısmını yargılamaya yeni başlayacaksın(varsa suçları tabiki yargılanıp ceza almalılar), ancak ,Doğu Bölgemizde hainler,bölücüler,eşkiyalar yakıp yıkacak,kürtçe eğitim verecek,mühürlenen okulları açıp eğitim verecek. vatanı bölecek,bölmeye teşebbüs edecek,bağımsız kürdistan taleplerini hertürlü mecrada dile getirecek,eylem yapacak yani suçların en büyüğü olan, anayasayı tağyir,tebdil ve ilga suçunu hergün işleyecek,teşebbüs edecek sende muktedir olarak,hükümet olarak bunların eylemlerine göz yumup sadece demeç vermekle yetineceksin yargılamayacaksın.Bu işte bir terslik yok mu?”

EĞİTİMDE BAŞARISIZLIK

Pekgöz, “Yeni eğitim ve öğretim yılı başta eğitimciler olmak üzere tüm öğrencilerimize, anne-babalara ve ülkemize hayırlı olsun.  2014-2015 dönemi Dünya Ülkeleri üniversitelerinin başarı durumları açıklanmış.Bu sıralamaya göre Ülkemizden hiçbir üniversite ilk 100 e girememiş ama listeye girmişler;Boğaziçi ve Bilkent üniversiteleri 399.sıra,ODTÜ 401,KOÇ 461,SABANCI 471,İTÜ 501,Hacettepe ve İstanbul üniversiteleri 601,Ankara Ünv.700 ve Çukurova 800.sıralar.Dünya devi olmak böyle birşey olsa gerek!” dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ